Niesamowita, fermentowana morela japońska.

Proces fermentacji znany jest w wielu cywilizacjach od pokoleń. W ostatnich latach stał się jednak bardzo popularny w przemyśle zdrowotnym, głównie za sprawą pożytecznych enzymów i mikroorganizmów, które powstają w czasie jego trwania.  Świeżo zerwane zielone morele poddawane są przez 30 miesięcy fermentacji a następnie zanurzane w odpowiedniej mieszance z ziół. Zielona morela, od momentu zerwania aż do chwili spożycia podlega naturalnym procesom, co czyni ją unikatową i tak jak butelka czerwonego wina, każda ma swój własny smak oraz wyczuwalną nutę.

Właściwości :

– Wspomaga układ pokarmowy

– Oczyszcza organizm (m.in. ze złogów)

– Przyspiesza metabolizm

– Wspomaga odchudzanie

– Poprawia odporność organizmu

– Reguluje poziom cukru we krwi

– 100% naturalna

– Rewolucyjna receptura

– Bez konserwantów, bez glutenu, bez laktozy

– Posiada certyfikaty: ISO i CNAS

Sposób użycia: Wyjmij owoce z opakowania, włóż do kubka z min 250ml ciepłej wody (ok 50 stopni C). Po 3 minutach wypij roztwór, zjedz owoc i wypluj pestkę.

Dawkowanie: 1 owoc godzinę przed snem. W przypadku dużego zanieczyszczenia organizmu lub u osób otyłych – 3 owoce dziennie: przed śniadaniem, przed obiadem i 1 godzinę przed snem.